Ansiktsbehandling

AHA-behandling

En effektiv peelande ansiktsbehandling med AHA-syra som jobbar på lystern i huden, torrheten och gör huden mjuk och len.

Priser & boka

Ansiktsbehandling Classic

Den klassiska ansiktsbehandlingen för både kvinnor och män. Inleds med grundlig
rengöring med peeling, ånga och porrengöring. Behandlingen avslutas med en skön
avslappnande ansiktsmassage och mask.

Priser & boka

Thermal Detox Peel

Detta är en djuprengörande ansiktsbehandling med en löddrande, värmande peelingmask.Här har man kombinerat AHA-syror, kolpulver och pumpaenzymer som exfolierar, rengör på djupet och befriar huden från luftburna partiklar och ser till att den får ordentligt med syre.
Du får: En snabb uppfräschning av huden. Behandlingen rengör på djupet, drar ihop porerna, motverkar negativa effekter av luftföroreningar, jämnar till strukturen och tonen.

Priser & boka

Anti-Age behandling

Det är en kraftfull, men mild och säker aktiv behandling som underlättar för föryngring i dermis. Denna behandling ger effektiva behandlingsresultat som förminskad porstorlek och en förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet.

Priser & boka

Ansiktsbehandlingar

– Lyx ansiktsbehandling 90 min 850:-
– Ansiktsbehandling Classic 60 min 720:-
– Ansiktsbehandling Junior (12-17år) 60 min 520:-
– Ansiktsbehandling mini 45 min 550:-
– Djuprengörande AHA-behandling 60/75 min (kur 4 ggr, 15% rabatt per gång) 775/820:-
– Anti-Age behandling 45/60 min 720/775:-
– Thermal Detox Peel 30 min 560:-
ansiktsbehandling

SpaHarmoni i Halmstad, 035-211 750

SpaHarmoni har funnits sedan 2003. Vi är flera terapeuter med certifierad utbildning inom våra respektive område. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen hos oss och få en avkopplande stund. Vi har produkter och behandlingar som vi anpassar efter dina behov för bästa resultat. Vi har en lätt tillgänglig lokal med stor gratis parkering alldeles utanför dörren.