Access Bars®

Access bars® – Den nya tidens stressreducerande behandling

I sämsta fall upplevs Access Bars® behandling som att ta emot en skön avkopplande massage och i bästa fall förändrar den hela ditt liv.
Bars är 32 punkter på huvudet som när de fått lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer. Det är som att storstäda ditt mentala inre. Det rensar i röran av begränsande tankar, känslor och sinnesstämningar. Det blir ett frigörande där du får lättare tillgång till att fungera från glädje, kreativitet och möjligheter.

Priser & boka

access bars

Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär? Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och i allmänhet går det trögt i livet?
Bars är ett sätt för dig att bli mer närvarande med dig själv i livet, att slappna av, ta emot, öka medvetenheten och sluta att döma dig själv. Det stärker det som behöver stärkas och raderar det som står i vägen.

Vem är Access Bars® till för?


När du tar emot Bars ger du även dina celler en möjlighet att återgå till sitt normala klotformade utseende. Det gör att din kropp får en återhämtning på cellnivå och startar en läkningsprocess.
Barn som får Bars blir lugnare höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med ADHD kan uppleva ett ökat lugn.
Alla kan ta emot Bars oavsett tillstånd och används effektivt mot stress, utmattning och kronisk värk.

Access Bars

Access bars energipåfyllaren
Frigör spänningar och stress 75min
900:-
access facelift

SpaHarmoni i Halmstad, 035-211 750

SpaHarmoni har funnits sedan 2003. Vi är flera terapeuter med certifierad utbildning inom våra respektive område. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen hos oss och få en avkopplande stund. Vi har produkter och behandlingar som vi anpassar efter dina behov för bästa resultat. Vi har en lätt tillgänglig lokal med stor gratis parkering alldeles utanför dörren.