Access Bars®

Access bars® – Den nya tidens stressreducerande behandling

I sämsta fall upplevs Access Bars® behandling som att ta emot en skön avkopplande massage och i bästa fall förändrar den hela ditt liv.
Bars är 32 punkter på huvudet som när de fått lätt beröring omedelbart frigör blockeringar på alla nivåer. Det är som att storstäda ditt mentala inre. Det rensar i röran av begränsande tankar, känslor och sinnesstämningar. Det blir ett frigörande där du får lättare tillgång till att fungera från glädje, kreativitet och möjligheter.

Priser & boka

access bars

Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär? Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och i allmänhet går det trögt i livet?
Bars är ett sätt för dig att bli mer närvarande med dig själv i livet, att slappna av, ta emot, öka medvetenheten och sluta att döma dig själv. Det stärker det som behöver stärkas och raderar det som står i vägen.

Vem är Access Bars® till för?


När du tar emot Bars ger du även dina celler en möjlighet att återgå till sitt normala klotformade utseende. Det gör att din kropp får en återhämtning på cellnivå och startar en läkningsprocess.
Barn som får Bars blir lugnare höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med ADHD kan uppleva ett ökat lugn.
Alla kan ta emot Bars oavsett tillstånd och används effektivt mot stress, utmattning och kronisk värk.

 

Access Energetic Facelift

En behandling som blir ett lyft för hela din kropp och själ!
Vill du känna dig yngre ut utan botox eller injektioner? Access Energetic Facelift är en unik energibehandling som ger dig och din kropp en möjlighet att inte bara lyfta ditt ansikte utan hela din kropp samt öka hela din livskvalite´ och din utstrålning.

access energetic facelift

Denna behandling är underbart skön och avslappnande och den lyfter och föryngrar ditt ansikte och hela kroppen genom att aktivera ca 60 olika energiprocesser. Det är en helt unik metod med fantastiska resultat.
Tekniken är utvecklad av Gary Douglas som är grundare till Access Consciousness. Han har utvecklat flera dynamiska och kraftfulla energibehandlingar.
Behandlingen är beprövad och efter ca 20 behandlingar får man ett bestående resultat.

Priser & boka

 

Access Bars

Access bars energipåfyllaren
Frigör spänningar och stress 75min
750:-
Access energetic facelift
Lyfter, stramar upp din hud
750:-
Access body healing sessions
Frigör smärta, rädsla, blockeringar m.m.
750:-

 

access facelift

SpaHarmoni i Halmstad, 035-211 750

SpaHarmoni har funnits sedan 2003. Vi är flera terapeuter med certifierad utbildning inom våra respektive område. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen hos oss och få en avkopplande stund. Vi har produkter och behandlingar som vi anpassar efter dina behov för bästa resultat. Vi har en lätt tillgänglig lokal med stor gratis parkering alldeles utanför dörren.